Catering op locatie

Een horeca-imperium met meesterkok Ad Janssen als eigenaar staat natuurlijk garant voor catering op een topniveau. Van klein tot groot en van eenvoudig tot culinaire hoogstandjes, en dat alles passend binnen elk budget.

Catering op locatie

Informatie over catering op locatie

Wij zijn zeer ervaren en gespecialiseerd in catering op uitstekend niveau en passend binnen elk budget. Van eenvoudig, tot culinair belegde broodjes, (tapas)buffetten en borrelhapjes tot overwerkmaaltijden en complete diners voor kleine en grote gezelschappen tot wel 800 personen. 

Ook kookdemonstraties, kookworkshops en chef aan huis behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard verzorgt Restaurant Bij Ad alle faciliteiten zoals bediening, een mooi aangeklede tent, servies, tafels, glaswerk, DJ, band en ga zo maar door.

Naast dat u uitgebreid kunt genieten van ontbijt, lunch, borrel en diner, kunt u ook uw evenement laten verzorgen door ons! Geniet van de prachtige omgeving en kijk uit op het water. De inrichting van onze verschillende zalen zorgt voor een maximale flexibiliteit en geeft uitgebreide mogelijkheden. De medewerkers van onze afdeling Sales & Marketing bespreken graag uw wensen met u. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zondag van 08:30-17:00 op 010 – 313 52 78 of per e-mail op info@bijad.nl.

Onze mogelijkheden

Catering op locatie kan op allerlei verschillende manieren worden vormgegeven. Of u nu met een klein gezelschap of met een grote groep bent, het is allemaal mogelijk. Wij zijn van mening dat wanneer u ervoor kiest om eens flink uit te pakken en uw gasten te verwennen, u daar zelf uiteraard ook met volle teugen van moet kunnen genieten. Daarom bieden we de mogelijkheid tot allerlei extra’s. Denk daarbij bijvoorbeeld aan parasols of een welkomstdrankje. Wanneer u een van deze of een vergelijkbare optie wenst kunt u dit dan ook altijd bij ons aangeven, dan bespreken we samen met u hoe we dit volledig naar wens kunnen invullen.

Delegates Networking At Conference Drinks Reception