Events & Catering

Laat uw evenement verzorgen door ons! Geniet van de prachtige omgeving en kijk uit over het water. De inrichting van onze verschillende zalen zorgt voor een maximale flexibiliteit en geeft uitgebreide mogelijkheden.

Het geven van een babyshower is oorspronkelijk een traditie die uit Amerika is overgewaaid maar inmiddels ook niet meer is weg te denken uit Nederland. Als u of een van uw geliefden in verwachting is moet dat gevierd worden. Een babyshower is de perfecte manier! Bij Restaurant Bij Ad helpen wij u graag met het organiseren van deze leuke dag. Op deze dag wordt de (aanstaande) moeder in het zonnetje gezet.

Delegates Networking At Conference Drinks Reception

Voor een borrel kunt u bij ons alle kanten op. Of het nu gaat om gezellig wat drinken met elkaar voordat u aan tafel gaat voor het diner, of om alleen een borrel voor een feestelijke of zakelijke gelegenheid. U bepaalt zelf welke drankjes er geschonken worden en uiteraard staat onze keukenbrigade garant voor de lekkerste, culinaire hapjes erbij.

Bij Restaurant Bij Ad kunt u terecht voor een eerbiedwekkend afscheid. Iedere uitvaart is persoonlijk. Bij Ad vinden wij het belangrijk dat de overledene en nabestaanden de grootst mogelijke zorg en aandacht krijgen. Zo kan er afscheid worden genomen op de manier die het beste bij een ieder past.

Wilt u een congres of beurs organiseren? Restaurant Bij Ad is geschikt voor het ontvangen van kleinere en grotere gezelschappen in combinatie met de andere ruimtes op Landgoed Vidaa.

Heeft u iets groots te vieren en bent u op zoek naar een unieke locatie? Restaurant Bij Ad is dé plek! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, jubileum, zakelijk feest of een huwelijksfeest. Wij zorgen ervoor dat uw gasten en/of personeel een onvergetelijk feest ervaren. Eten, drinken, een DJ, band of blackjack-tafel?

Een high tea in Restaurant Bij Ad betekent culinaire verwennerij in een romantische ambiance. Bij Ad kunt u genieten van een heerlijke high tea in ons restaurant, de zijvleugel of op ons terras.

Private dining betekent culinair genieten met een klein gezelschap in een aparte ruimte. Bij Ad hebben we verschillende ruimtes waar u samen met uw gezelschap kunt genieten van een private diner. Naast de zijvleugel en het restaurant, kunt u ook op het terras in een romantische setting aan het water dineren.  

Restaurant Bij Ad ligt op het schitterende Landgoed Vidaa. Restaurant Bij Ad is de perfecte trouwlocatie. U kunt bij ons de gehele huwelijksdag doorbrengen: feestelijk ontvangst van de gasten, de huwelijksvoltrekking, het aansnijden van de bruidstaart, receptie, lunch, diner en feest. 

Vergaderen in alle rust en ruimte, omgeven door prachtige natuur levert vaak veel inspiratie op. Maak een vergadering creatiever en effectiever door te vergaderen in een groene omgeving. Bij Ad kunt u in alle rust vergaderen, terwijl wij zorgen voor koffie, een drankje, een hapje en eventueel een lunch of diner.