Private dining

Private dining

Informatie over private dining

Private dining betekent culinair genieten met een klein gezelschap in een aparte ruimte. Bij Ad hebben we verschillende ruimtes waar u samen met uw gezelschap kunt genieten van een private diner. Naast de zijvleugel en het restaurant, kunt u ook op het terras in een romantische setting aan het water dineren.

Bij Restaurant Bij Ad kunt u in een intieme en besloten sfeer genieten van een mooi diner met relaties, een feestelijk etentje met collega’s of een speciale gelegenheid vieren met familie en vrienden.

Laat u verrassen door ons wisselend specialiteitenmenu met smaakvolle gerechten bereid met dagverse producten. Natuurlijk kunnen wij rekening houden met specifieke wensen en allergieën.

Onze exclusieve en afgescheiden zijvleugel is ideaal om met een fijn gezelschap in een gezellige sfeer te genieten van een zorgeloos evenement.

Uiteraard hebben wij meer mogelijkheden waar u een private dining kan houden. De traditionele Mongoolse Ger op Landgoed Vidaa is hier ook een uitermate geschikte locatie voor, of geniet van een private dining in de buitenlucht.

Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op via 010 – 313 52 78 of via ons contactformulier. Wij denken graag met u mee!

Delegates Networking At Conference Drinks Reception