Trouwen

Trouwen

Informatie over trouwen

Restaurant Bij Ad ligt op het schitterende Landgoed Vidaa. Restaurant Bij Ad is de perfecte trouwlocatie. U kunt bij ons de gehele huwelijksdag doorbrengen: feestelijk ontvangst van de gasten, de huwelijksvoltrekking, het aansnijden van de bruidstaart, receptie, lunch, diner en feest. Wij helpen u graag met het plannen en organiseren van deze bijzondere en onvergetelijke dag.

Voor uw huwelijk is Restaurant Bij Ad een geweldige trouwlocatie. Trouwen op een prachtig landgoed omringd door water en bomen, hoe uniek en romantisch?

“Ja ik wil!” Restaurant Bij Ad is de ultieme plek om elkaar het ja-woord te geven! Met beschikking over een restaurant, een zijvleugel, een terras en verschillende zalen is Restaurant Bij Ad zeer geschikt als trouwlocatie. Gelegen op Landgoed Vidaa in het Lage Bergse Bos, op de grens tussen Rotterdam en Bergschenhoek midden in het recreatiegebied De Rottemeren beleeft u een onvergetelijke dag.

Bij het plannen van een bruiloft komt ontzettend veel kijken. Van locatie tot DJ, en van fotograaf tot decoratie. “Voor al deze facetten van een bruiloft werken wij samen met een aantal vaste partners waar wij jullie graag mee in contact brengen.”

Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op via 010 – 313 52 78 of via ons contactformulier. Wij denken graag met u mee! 

Delegates Networking At Conference Drinks Reception